Kelchteren Kermis

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Praktische informatie

grote weergave Alles Loopt Op Rolletjes (Kelchteren Kermis) ©Kelchteren Kermis

44ste editie

Enthousiaste standhouders staan weer klaar in het groene decor van domein Kelchterhoef en nemen je mee op ontdekkingsreis tussen allerlei brocante spullen, curiosa en prullaria.

Lekker kuieren en de sfeer opsnuiven van onze gezellige rommelmarkt in openlucht… Is er nog een mooier tijdverdrijf op zondagnamiddag? En wie weet ontdek je wel een uniek stuk!

We ontvangen je dit jaar graag op onze nieuwe locatie, de Ballooningweide, waar je gezellig kan kuieren tussen verrassende verkoopstanden.

Ook de Evenementenweide staat dit jaar weer bol van toffe animatie, overheerlijke hapjes en drankjes, gekruid met leuke achtergrondmuziek op maat van de bezoekers.

Kom er eens eendjesvissen of bezoek de nostalgische kermis op rolletjes, waar je een ritje kan maken op onze authentieke draaimolen. De twintig houten handgesneden dierenfiguren zijn stuk voor stuk échte kunstwerkjes. Een ervaren kermisman zorgt ervoor dat iedereen wel eens 'de floche' kan pakken. Ken je de kop-van-jut nog, een traditionele kermisattractie waarmee je met slagkracht poogt een bel te luiden. Altijd prijs, maar nooit gewonnen.

Ook de ouders kunnen het kind in zich weer helemaal naar boven halen aan de Photobooth caravan. Het decor met kledij en attributen staat alvast klaar. Poseer je mee?

Ook de CarréVan, de gekste dj booth van België, zorgt dit jaar weer voor muziek en spektakel.

Natuurlijk neem je een prachtig souvenir mee naar huis. Daar zorgt onze karikaturiste voor!

Honger of dorst gekregen? Kom dan genieten van een fris drankje, lekkere frietjes, een overheerlijk broodje of artisanaal bereid ijsje.

Van harte welkom!

;

Filter op categorie