Donna Movement (body positivity dansworkshops)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00

Waar

Organisatie

VIVA-SVV Limburg

Praktische informatie

grote weergave VIVA-SVV strijdt tegen het heersende schoonheidsextremisme in de modewereld en op sociale media. We worden om de oren geslagen met ‘perfecte’ en gefotoshopte lijven en dat maakt het moeilijk om op een positieve manier naar ons eigen lichaam te kijken. (VIVA-SVV Limburg) ©Valentina Nigro

VIVA-SVV strijdt tegen het heersende schoonheidsextremisme in de modewereld en op sociale media. We worden om de oren geslagen met 'perfecte' en gefotoshopte lijven en dat maakt het moeilijk om op een positieve manier naar ons eigen lichaam te kijken.

Om jou te steunen en je te helpen om op een positieve manier naar je lichaam te kijken organiseren we DONNA MOVEMENT (body positivity dansworkshops) in samenwerking met Valentina Nigro van Company NOI.


Valentina brengt vrouwen samen om te bewegen en te dansen alsof er niemand kijkt. Ze is veel meer dan een danslerares, ze is een coach die je helpt je lichaam te omarmen en je vrij te voelen om je lichaam te gebruiken zoals jij dat wil. Er is géén danservaring vereist en er ligt geen focus op het eindresultaat.

Valentina geeft de workshops vorm aan de hand van 4 elementen, die ze verbindt met verschillende dans- en bewegingsvormen:

Aqua: Elementen uit hedendaagse dans waar de flow centraal staat.
Terra: Elementen uit klassiek ballet waar bewustwording centraal staat.
Aria: Elementen uit mindfulness waar we focussen op 'a strong mind'.
Fuoco: Elementen uit pilates waar we focussen op de kracht van ons centrum, ons powerhouse.

;

Filter op categorie