Comedy Carrousel

COMEDY CARROUSEL

De Comedy Carrousel is terug.

Master of  Ceremony Soe Nsuki heeft er heel veel zin in om enkele serieuze kleppers uit het comedy landschap aan het publiek voor te stellen.

 

Soe Nsuki – MC van de Comedy Carrousel

Ze groeide op in Kalmthout, verhuisde naar Antwerpen, danste verschillende battles in binnen- en buitenland... Dansen doet ze nog steeds en ook platen draaien… en op het podium staan om aan comedy te doen is haar op het lijf geschreven. In 2019 kon je haar als MC van de Comedy Carrousel al eens bezig zien. Ze deed dat zo goed dat we haar gewoon opnieuw gevraagd hebben.

www.soensuki.be

 

 

Jasper Posson – rijzende ster in comedy land

Hij won de Lunatic Comedy Award in 2018, speelde in het voorprogramma van o.a. Steven Mahieu en Bas Birker.
Hij lacht met alles en iedereen en is dus de geknipte
Antwerpenaar om het comedy podium op te warmen.

www.jasperposson.be

 

 Thomas Smith – ijzersterk materiaal

Met zijn energieke publieksinteracties en sublieme
gedachtesprongen houdt hij het publiek al 18 jaar op het puntje van de stoel. Niet verwonderlijk met zijn ijzersterk materiaal en improvisatie. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit!

www.thomassmith.beTom Bibo – multi getalenteerde podiumkunstenaar

Als twintiger stelde hij vast dat het inhuren van een clown voor de speelgoedzaak van zijn vriendin een dure zaak bleek. Dus deed hij het zelf. Dat dit het begin was van een unieke carrière die hem als lid van het gerenommeerde Cirque du Soleil en als meervoudig wereldkampioen visuele humor naar plekken over heel de wereld zou brengen, wist hij toen nog niet. Zijn mix van magie, ballonkunst en zelfspot resulteerde in 2013 met succes in zijn eigen show Bibology. Een ‘match made in heaven’ met onze stand-upcomedians!

www.pretpraters.be/artiesten/to-bibo


Fuad Hassen – grappigste man van het universum

Fuad Hassen is in Nederland al aan zijn derde comedyshow toe.
Hoog tijd dus om naar Vlaanderen af te zakken. Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laidback comedystijl veroverde hij al vele harten. Fuad is een man van kleine zaken die hij op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn dat dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten, typische Fuad-hersenspinsels!

www.fuad.nl