Kelchteren Kermis | 05/09/21

43ste editie | Zondag 5 september 2021 | 13u00 - 18u00

Enthousiaste standhouders staan weer klaar in het groene decor van domein Kelchterhoef en nemen je mee op ontdekkingsreis tussen allerlei brocante spullen, curiosa en prullaria.

Lekker kuieren en de sfeer opsnuiven van onze gezellige rommelmarkt in openlucht… Is er nog een mooier tijdverdrijf op zondagnamiddag? En wie weet ontdek je wel een uniek stuk! In functie van een coronaveilige editie werd het concept noodgedwongen aangepast waardoor het traject van de rommelmarkt korter is, maar nog altijd even aangenaam. De Evenementenweide staat weer bol van toffe kinderanimatie, overheerlijke hapjes en drankjes EN … jouw favoriete muziek !!!

Kom er eens eendjesvissen, schommelen, rondjes draaien in onze Gyrospace of een bezoekje brengen aan onze “Kijkdoos op rolletjes”. In het mini kindercaravandorp beleven de kinderen bijzondere bubbelbelexperimenten of worden ze gegrimeerd. Ook de ouders kunnen het kind in zich weer helemaal naar boven halen aan de Photobooth caravan. Het decor met kledij en attributen staat alvast klaar. Poseer je mee? Natuurlijk neem je een prachtig souvenir mee naar huis. Daar zorgt onze karikaturiste voor!

Was je er de vorige editie ook bij? Dan klinkt de muziek van Trio Bluf je vast nog bekend in de oren! Deze akoestische coverband uit Vlaanderen verrast je opnieuw met een wervelende show in het publiek. De setlist wordt weer speels opgebouwd met nummers op aanvraag. Zin in een verzoekje? Kom dan zeker langs op onze Evenementenweide! Ook de CarréVan, de gekste dj booth van België, zorgt dit jaar weer voor muziek en spektakel.

Honger of dorst gekregen van al dat feestgedruis? Kom dan genieten van een fris drankje, lekkere frietjes, een overheerlijk broodje of artisanaal bereid ijsje.

Breng zelf je dekentje of stoeltje mee!

Van harte welkom! 

Organisatie onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen.