Lachfestival | GEANNULEERD

Het gemeentebestuur neemt deze beslissing in het belang van de gezondheid van artiesten, publiek en iedereen die bij het festival betrokken is. Wij zien jullie graag terug in 2021! #corona #lachfestival #blijfinuwkot


FEEL-GOOD HUMOR TIJDENS HET LACHFESTIVAL

LACHFESTIVAL HOUTHALEN-HELCHTEREN
8 juli - 12 juli 2020

 
Een 5-daags humor- en theaterfeest in Houthalen-Helchteren
 
Circus, improvisatie, comedy, theater... het Lachfestival staat opnieuw paraat om heel wat mensen aan het lachen te brengen. Met humor als rode draad door het programma, is het Lachfestival een welgekomen vrolijke noot!
 
8 - 10 juli: het Cultuurcentrum Casino geeft Showmann & Co drie dagen lang onderdak. Het gezelschap leert de kinderen circustechnieken aan zodat ze zich tijdens het slotmoment van hun beste kant kunnen laten zien.
 
11 juli: de Comedy Carrousel komt terug! Master of Ceremony Soe Nsuki heeft er heel veel zin in om enkele serieuze kleppers uit het comedy-landschap aan het publiek voor te stellen.
 
12 juli: SLOTDAG - TOPDAG - FAMILIEDAG met uiteenlopende soorten humor, voor alle leeftijden. We pakken uit met een kinderstraat, mobiel straattheater, pistetheater en een slotshow!
 
Kortom, van subtiele humor tot groots spektakel ... er is voor ieder wat wils. Je vindt het binnenkort allemaal terug op www.lachfestival.be (COMING SOON)!
 
---
 
Het Lachfestival stelt dit jaar met trots VIER topartiesten uit Spanje voor aan het publiek.
  • Alé Risorio
  • Mimo Huenchulaf
  • Lucas Escobedo
  • Compagnie La Tal

Met de financiële steun van de Spaanse Ambassade-België;